6lépés

6lépés magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

fókuszcsoport, jólvanezígy 🧵 Team @cernagyar @jolvanezigyhivatalos

YouTube Csatorna Leírása

Egy hetente jelentkező youtube műsor fiatal felnőtteknek. Meg idősebbeknek is jó amúgy, de néha a gyerekek is élvezhetik. Rengeteg témát feszegetünk, ami érdekelheti a korosztályunkat a csajozástól a robotikáig, az élet nagy kérdéseitől az abszolút hülyeségig. Riportok, vélemények, kisfilmek, vlogok, humor és komolykodás a lehető legőszintébb tálalásban. Tessék nyugodtan szemezgetni.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 47700
Megtekintések 6472722
Átlagnézettség (átlag) 33712.0
Videók 192
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

6lépés jelenleg 47700 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 388. helyezett a hazai YouTuberek között. 192 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 6472722 körul van. A videóit, átlagosan 33712.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

6lépés (@adam_6lepes) magyar influencer, aki jelenleg 63062 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 722. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: 6lépés YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.