abydos

abydos

abydos magyar Youtuber.

YouTube Ranglista Helyezések

403. helyen rangsorolt a videók össznézettsége alapján.

619. helyen rangsorolt az egy videóra kapott lájkok száma alapján.

473. helyen rangsorolt az egy videó által generált kommentek alapján..

Youtube Csatorna Bemutatkozás

Email címem: abydoshun@gmail.com Itt vehetsz olcsó játékot! http://abysan.com/olcsojatek Gyakran ismételt kérdések: - Milyen géped van? Jelenleg: ASUS STRIX RX 480, i7-4770K@3,5Ghz, 16Gb 1600Mhz DDR3 RAM és Gigabyte Z97X Gaming 3 Alaplap. Egyéb hardverek: Zoom H1 mikrofon, Logitech G502 és Logitech G610 billentyűzet, Xbox One gamepad, Logitech Wingman kormány. Rajz: Wacom Intous Pro M, Clip Studio Paint, illetve Oculus Rift - Mivel rögzítesz? Open Broadcasters vagy Live Gamer Portable - Mivel vágod a videókat? Vegas Pro 14 - Kérlek játszd végig vagy mutasd be ezt a játékot! Ez sajnos nem úgy megy. Egy játék bemutatásához több feltétel kell, hogy teljesüljön. A) Ha nem ingyenes, meg kéne vennem. B) Hiába veszem meg, ha a kiadó nem ad engedélyt, az előtt letörli a videómat, mielőtt felraknám. - Nem indul a játék. Minden esetben az ügyfélszolgálattal vedd fel a kapcsolatot.

Közösségi Média Wiki:

Instagram:

Nincs infó

Snapchat:

Nincs vagy nem publikus

Youtube Statisztikák

Feliratkozó
8657134 Videómegtekintés
58 Like/Videó
2242 Videó
Kiemelt videó:
Hasonló Youtube Sztárok:

Összegzés (YouTube):

abydos jelenleg feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel . helyezett a hazai YouTuberek között. 2242 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 8657134 körul van. Átlagosan 2 naponta oszt meg új videót, melyeket átlagban alkalommal lájkolnak és alkalommal kommentelnek a felhasználók.

Csatorna

Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek


Kép forrása: abydos Youtube Csatorna

Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.


Irány az Instagram toplisták!
Irány a Youtube toplisták!
Irány a videó toplisták!

InfluencerKereső

2017-2020, influencerkereso.hu