Babóca Blog

Babóca Blog magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Szeretettel köszöntelek a Babóca Blog Youtube csatornáján! 2017 januárja óta írom a blogot. Igyekszem sokszínű posztokat készíteni, hogy minden korosztály számára érdekességgel és újdonságokkal tudjak szolgálni.Szeretem a divatot, a kozmetikumokat egyszóval mindent ami csajos.S megmutatni a világnak, hogy rövid hajjal is lehet egy nő igazán nőies. ;) Megtalálsz: Facebookon: https://www.facebook.com/babocablog/ Instagrammon: https://www.instagram.com/baboca_blog/ Weboldalon: https://babocablog.wordpress.com/ Ha tetszik a munkásságom, iratkozz fel a csatornára ;) Kapcsolatfelvétel: szalay.violetta@icloud.com

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 17
Megtekintések 318
Átlagnézettség (átlag) 318.0
Videók 1
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Babóca Blog jelenleg 17 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1288. helyezett a hazai YouTuberek között. 1 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 318 körul van. A videóit, átlagosan 318.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Babóca Blog YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.