Brush Bianka

Brush Bianka magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Lash & Make-up artist #mua Fashion & Beauty blogger #ootd #motd Tiktok- brushbianka #tiktok Business,lashes,makeup course:brush.bianka@gmail.com

Influencer Marketing Kategóriák

beauty

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Sminkes és 3D szempilla építő vagyok, szabadidőmben videózom, remélem ezzel is segíthetek nektek! :) Ha máshol is szívesen követnétek figyelemmel a mindennapjaimat, megtaláltok instagram-on (@biankastyle) Facebookon (www.facebook.com/nemethbiankastyle). "Borzasztóan sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is írjak "magamról", mert nem könnyű pár szóban jellemezni egy embert, főleg nem saját magad. Leírhatnám a szokásos dolgokat, hogy sminkmesterként dolgozom, online újságíró diplomám van (akarom mondani kommunikátor) itt meg itt tanultam bla-bla-bla. Azonban merem remélni, hogy ennél több vagyok. Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas."

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 22900
Megtekintések 3127482
Átlagnézettség (átlag) 31591.0
Videók 99
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Brush Bianka jelenleg 22900 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 552. helyezett a hazai YouTuberek között. 99 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 3127482 körul van. A videóit, átlagosan 31591.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Brush Bianka (@biankastyle) magyar influencer, aki jelenleg 10876 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2141. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Brush Bianka YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.