BlackY

BlackY magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

missing

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok. A nevem Szabi, 25 éves vagyok[Még]. A csatornán össze-vissza van minden, esetlegesen V-log, játékok, kisfilmek[Vagy akár rendes is], zenék[nagyon, nagyon, nagyon, hétkrumplistésztányira ritkán] vagy éppen random hülyeségek.. 2008-ban regisztráltam az oldalra, természetesen nem akkor kezdtem videózni, hanem 2011. végén. Néha másokkal együtt, néha pedig egyedül szoktam "dolgozni" az oldalon. Sokszor próbáltam közösen üzemeltetett csatornát kezdeni, de mindig megbukott, mert....ja, hát igen azért. Alább megtalálható a teljesítményfalam, amire a céljaim firkálgatom fel. Steam nevem: Da$H [ http://steamcommunity.com/id/Get_Dashed ] Számítógép: Nincs, mikró vagy kaputeló. Teljesítményfal: 300 ✔(2015.10.03) ☆400 ☆800 ☆1000

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 353
Megtekintések 95350
Átlagnézettség (átlag) 349.0
Videók 273
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

BlackY jelenleg 353 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1202. helyezett a hazai YouTuberek között. 273 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 95350 körul van. A videóit, átlagosan 349.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

BlackY (@getdashed) magyar influencer, aki jelenleg 0 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2860. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: BlackY YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.