CENEGA Hungary

CENEGA Hungary

CENEGA Hungary magyar Youtuber.

YouTube Ranglista Helyezések

838. helyen rangsorolt a videók össznézettsége alapján.

991. helyen rangsorolt az egy videóra kapott lájkok száma alapján.

Youtube Csatorna Bemutatkozás

A CENEGA Group Közép- és Kelet-Európa legdinamikusabban növekvő vállalata a videojáték szektorban. A régi egyetlen cégeként kínál videojáték disztribúciós szolgáltatást több mint egy országban. Videojáték disztribútorként olyan kiadókat képviselünk részben vagy egészben, mint az 1C Company, a BANDAI Namco Entertainment, a Bethesda Software, a Capcom Interactive, a Paradox Interactive, a PlayWay, a SEGA Europe, a Square Enix, a Take 2 Interactive, a Ubisoft, a Warner Bros. Interactive Entertainment. Portfóliónkban olyan sikersorozatok találhatók, mint a Batman: Arkham, a Borderlands, a DOOM, a Fallout, a Football Manager, a Grand Theft Auto, a Mafia, a Mortal Kombat, a Street Fighter, a Tekken, a The Elder Scrolls, a Total War, a Tomb Raider, a Sid Meier's Civilization, illetve a LEGO videojátékok.

Közösségi Média Wiki:

Instagram:

Nincs infó

Snapchat:

Nincs vagy nem publikus

Youtube Statisztikák

Feliratkozó
555957 Videómegtekintés
2 Like/Videó
978 Videó
Kiemelt videó:
Hasonló Youtube Sztárok:

Összegzés (YouTube):

CENEGA Hungary jelenleg feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel . helyezett a hazai YouTuberek között. 978 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 555957 körul van. Átlagosan 3 naponta oszt meg új videót, melyeket átlagban alkalommal lájkolnak és alkalommal kommentelnek a felhasználók.

Csatorna

Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek


Kép forrása: CENEGA Hungary Youtube Csatorna

Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.


Irány az Instagram toplisták!
Irány a Youtube toplisták!
Irány a videó toplisták!

InfluencerKereső

2017-2020, influencerkereso.hu