Dér Heni

Dér Henit 2003-ban a Megasztár színpadán ismerhette meg az ország, és azóta szerves részét képezi a médiának. Számos különböző zenés műsorban találkozhattunk már vele, mint például a Sztárban Sztár, A nagy duett, vagy A Dal. Munkájába, zenés tevékenységeibe betekintést ad az Instagram profilján keresztül a követőinek, valamint kommunikál még család, szépségápolás és egészséges életmód témában is.

Instagram Toplista Helyezések

    45. helyezett az Instagram követők száma alapján.

    27. helyen rangsorolt a női profilok között követőszám alapján.

Instagram Profil Bio

Koncert: +36 30 906 8771 koncert@derheni.hu Pr/social: info@derheni.hu A képek és poszt szöveg felhasználása tilos!! www.derheni.hu

Influencer Marketing Kategóriák

fashion

Összegzés (Instagram):

Kategória: info

Dér Heni (@heni_der_official) magyar influencer, aki jelenleg 363272 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 45. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

YouTube csatorna hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Dér Heni Instagram oldala (@heni_der_official)


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.