Dobri Andor

Dobri Andor

Dobri Andor magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív digitális influencer.

YouTube Ranglista Helyezések

Youtube Csatorna Bemutatkozás

Ez a YouTube -os Vlog sorozat a mindennapi életemet mutatja be itt Japánban, úgy, ahogy én látom a dolgokat. Japán, Magyar szemmel furának tűnhet, de csak addig, amíg meg nem értjük a dolgok miértjét. Többek között ebben nyújtok segítséget, de természetesen a japánba utazók, japán nyelvet tanulók, anime fanok vagy akár a gasztronómia kedvelői is találnak sok - sok érdekességet a videóimban! Ehhez különböző Japán éttermeket, sushi bárokat és street food -okat próbálok ki. Ha érdekel Japán, akkor kötelező velem tartanod! Fedezzük fel együtt ezt a titokzatos, távol keleti országot, Japánt! WebShop: https://japanvlog.com/webshop Patreon: https://www.patreon.com/DobriAndorJapanVlog Facebook: https://www.facebook.com/japanvlog Twitter: https://twitter.com/dobriandor1

Közösségi Média Wiki:

Instagram:

Nincs infó

Snapchat:

Nincs vagy nem publikus

Youtube Statisztikák

Feliratkozó
Videómegtekintés
Like/Videó
Videó
Kiemelt videó:
Hasonló Youtube Sztárok:

Összegzés (YouTube):

Dobri Andor jelenleg feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel . helyezett a hazai YouTuberek között. videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége körul van. Átlagosan naponta oszt meg új videót, melyeket átlagban alkalommal lájkolnak és alkalommal kommentelnek a felhasználók.

Csatorna

Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek


Kép forrása: Dobri Andor Youtube Csatorna

Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.


Irány az Instagram toplisták!
Irány a Youtube toplisták!
Irány a videó toplisták!

InfluencerKereső

2017-2020, influencerkereso.hu