Domonkos Dávid - Spártai Kiképzés

Domonkos Dávid - Spártai Kiképzés magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🔥Alapító - Spártai Kiképzés 💪🏻Kettlebell edzés 🧠@StrongFirst Instructor 🏅2x @Spartan Ultra finisher

Influencer Marketing Kategóriák

sport

YouTube Csatorna Leírása

Domonkos Dávid vagyok, edző, apa, sportoló. A célom megtanítani neked és motiválni arra, hogy elérd életed legjobb formáját erőben, külsőben és teljesítményben, mindezt a kettlebell és saját testsúlyos edzések ötvözésével. 10 évet áldoztam az életemből arra, hogy kiszűrjem a rengeteg információból azt ami működik, és megszabaduljak attól, ami kudarchoz vezet. A filozófiám: azért mozgunk, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, több legyen az önbizalmunk, kiszakadjunk a hétköznapokból, egészséges és jobb ember váljon belőlünk. Áss mélyre és hozd a felszínre a benned rejlő ERŐT! Az edzésprogramjaimat itt találod: http://spartaikikepzes.hu

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 14200
Megtekintések 753447
Átlagnézettség (átlag) 6609.0
Videók 114
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Domonkos Dávid - Spártai Kiképzés jelenleg 14200 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 655. helyezett a hazai YouTuberek között. 114 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 753447 körul van. A videóit, átlagosan 6609.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Domonkos Dávid - Spártai Kiképzés (@domonkos_david) magyar influencer, aki jelenleg 1738 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2727. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Domonkos Dávid - Spártai Kiképzés YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.