Dömös

Dömös magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

YouTube Csatorna Leírása

Szevasztok srácok, lányok, kisbabák és nagyapók! Dömös László Krisztián vagyok és segítek megtalálni a nagy kérdésre a választ, hogy mi az élet értelme Nincs! Különösen nem ezen a csatornán. Itt találkozhattok totál értelmetlen baromságokkal vagy nagyon is komoly témákkal. Mivel már többen kérdezték és videókban inkább szórakoztatok, egy kis infó rólam: Youtube-ra 2007-ben regisztráltam, hogy feltöltsek egy WoW videót, akkor még nem is gondoltam rá, hogy milyen világ fejlődik ki ebből, ezért az akkori WoW karakterem nevét a Keane84 -et használtam, innen a youtube.com/keane84 A mainstreem vonalat 2014 ben kezdtem el, de nem ez volt nálam a videózás kezdete 1996-ban kezdtem el saját szórakoztatásomra hírműsorokat készíteni, majd 97-98-tól egy filmszakkör keretén belül a videózást megszeretni. Igen, megvannak ezek az anyagok :) Egyszer nyilvánossá teszem. Videózás számomra hétvégi kikapcsolódás, hétköznap a Nemzeti dohánybolt ellátó cégem, vagy a Genyoshop ügyvezetőjeként tevékenykedem.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 19700
Megtekintések 7828427
Átlagnézettség (átlag) 99094.0
Videók 79
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Dömös jelenleg 19700 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 588. helyezett a hazai YouTuberek között. 79 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 7828427 körul van. A videóit, átlagosan 99094.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Dömös (@lkdomos) magyar influencer, aki jelenleg 3023 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2681. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Dömös YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.