Toppdorina

Toppdorina magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Founder and owner of @maoupilates Certified reformer pilates instructor🤸🏻‍♀️ 📍Budapest, XII.kerület @topp.fitt 🥑egészséges receptek Órarendem⬇️

Influencer Marketing Kategóriák

fashion

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok, ez a Marbelouss Fashion blog hivatalos youtube csatornája, ahol heti rendszerességgel láthattok videókat különböző témákban. Legyen itt szó: életmód, szépségápolás,divat,smink, haj vagy utazásról. Ha tetszik nektek, kérlek iratkozzatok fel és nézzetek fel a honlapomra is.Ha még több tartalomra vágytok, például outfit képekre, érdemes a Facebook oldalamra is ellátogatni. Dorina This is a video channel for my personal fashion blog called Marbelouss. My name is Dorina Toppler, I'm 20 years old and come from Hungary. If you like my channel please subscribe and don't forget to follow my page on facebook also at: https://www.facebook.com/pages/marbeloussfashion my website : www.marbelouss.wordpress.com Dorina

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 68000
Megtekintések 8034740
Átlagnézettség (átlag) 33339.0
Videók 241
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Toppdorina jelenleg 68000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 319. helyezett a hazai YouTuberek között. 241 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 8034740 körul van. A videóit, átlagosan 33339.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Toppdorina (@toppdorina) magyar influencer, aki jelenleg 58458 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 598. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Toppdorina YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.