Farkasházi Réka

Farkasházi Réka magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Farkasházi Réka vagyok, színésznő, színház és drámapedagógus, két gyermek édesanyja. 2006-ban kezdtem bele nagy álmom megvalósításába, hogy a kortárs gyermekversirodalmat népszerűsítsem országszerte, zenei köntösben. Az eltelt idő alatt három lemezre való dal született, amiből kettőt már megismerhetett a közönség. Az elmúlt nyolc év tapasztalatait, élményeit és tanulmányait kamatoztatva most megújult műsorral állunk, én és a zenészeim, a közönségem elé. Nézz még több videót a Farkasházi Réka csatornán: https://www.youtube.com/user/rekafarkashazi Csatlakozz Farkasházi Réka FaceBook közösséghez: https://www.facebook.com/RekaFarkashazi?fref=ts https://www.facebook.com/Tintanyulak/ Kövesd a legfrissebb posztokat Farkasházi Réka Google Plus felületén: https://plus.google.com/u/0/b/114032868314238723646/114032868314238723646/posts

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 1116
Megtekintések 51
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 51
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

Farkasházi Réka jelenleg 1116 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1090. helyezett a hazai YouTuberek között. 51 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 51 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Farkasházi Réka YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.