Fiona Bones Magyarul

Fiona Bones Magyarul magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Budapest ✈️ California ✈️ Florida Angol Lecke, Amerikai élet videók a link ben Új video 👇🏻

YouTube Csatorna Leírása

SZIASZTOK!!!!!! Ezen a csatornán csak magyarul teszek fel videók. Szeretnek kesziteni nem csak vicces hanem HASZNOS videókat is. Ezért elkezdtem "Angol Lecke" alatt angolul tanító videókat készíteni. Mivel nekem angolul nincs akcentusom, itt tálalhatjátok meg a leg tisztább kiejtéssel angol - magyar tanító videókat :) Eppen Kaliforniaba lakom ( nem mesze Los Angeles tol) 2007 ota. Budapestrol koltoztem ide. El készítetted az egyik receptem? Kulgy róla kepet ide fionauzenet@gmail.com Ha szeretnetek valamit küldeni erre a posta fiók címre lehet de nem muszály :) Fiona Bones PO Box 20187 Fountain Valley, CA 92728 USA

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 58900
Megtekintések 6565645
Átlagnézettség (átlag) 18706.0
Videók 351
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Fiona Bones Magyarul jelenleg 58900 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 339. helyezett a hazai YouTuberek között. 351 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 6565645 körul van. A videóit, átlagosan 18706.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Fiona Bones Magyarul (@bones.fiona) magyar influencer, aki jelenleg 33071 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 1132. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Fiona Bones Magyarul YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.