Győri Audi ETO KC - női kézilabda

Győri Audi ETO KC - női kézilabda magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

A Győri Audi ETO Kézilabda Club Magyarország és az európai kézilabdázás egyik legmeghatározóbb szereplője. Története során a 2018/2019-es szezonnal bezárólag már ötalkalommal emelhette magasba a Bajnokok Ligája győztesének járó trófeát, s a nemzetközi porondon nyújtott remek teljesítménye mellett a hazai mezőnyben is sikert sikerre halmoz: tizenötszörös magyar bajnok és tizennégyszeres Magyar Kupa győztes. A felnőtt keretben számos hazai és külföldi sztár foglal helyet, s a klub vezetése a feltörekvő fiatal tehetségek képzésére is nagy hangsúlyt fektet az egyedülálló utánpótlás-bázisa adta lehetőségek kiaknázásával. A csapat otthona a 2014-ben átadott Audi Aréna Győr, mely a zöld-fehér csapat szurkolói, csak úgy, mint a játékosok és edzők kedvelt terepe, ahol a mérkőzések alkalmával rendre nagyszerű hangulat kerekedik – ezt minden kézilabdabarátnak át kell élnie! Hajrá ETO! Hajrá Győr! Iratkozz fel Youtube-csatornánkra: www.youtube.com/c/gyorietokc

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 17000
Megtekintések 5259981
Átlagnézettség (átlag) 6454.0
Videók 815
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Győri Audi ETO KC - női kézilabda jelenleg 17000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 617. helyezett a hazai YouTuberek között. 815 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 5259981 körul van. A videóit, átlagosan 6454.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Győri Audi ETO KC - női kézilabda YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.