HackerB1

HackerB1 magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Influencer • 18 years old 🎥 YouTube: HackerB1 👻 Snapchat: bazsikah 🎶 Musical.ly: bazsivagyokhelo 👟 US 9

YouTube Csatorna Leírása

Üdv a csatornámon! Nálunk leginkább afféle, paródia tartalmú videókat találhatsz. A fő kategória melyben mozgunk (mivel ketten vagyunk) a humor. Gameplay keretein belül is mozgolódunk, amelyre itt a Twitch csatornánk: https://www.twitch.tv/hackerb1 Minden mennyiségben a humor. 7 éves munkát tudhatunk magunk mögött, amiben szívünk/lelkünk benne van! A csatorna leginkább a külföldi stílusra épül és azt próbálja visszaadni, természetesen magyarul. Rengeteg sikert elértünk már és ezt mind a nézőimnek, ahogyan én hívom őket: "Bazsisták"-nak köszönhetünk! Egy külön facebook csoportunk is van ahol közvetlenebb kapcsolatot teremthettek velem. Egyéb PUBLIKUS információk alább megtalálhatóak: BAZSISTÁK FACEBOOK CSOPORT: https://www.facebook.com/groups/814289715377155/?fref=tsú INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bazsikaaah/ SNAPCHAT: bazsikah MUSICAL.LY: bazsivagyokhelo ASK.FM: https://ask.fm/Balazshacker

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 66800
Megtekintések 7805851
Átlagnézettség (átlag) 15246.0
Videók 512
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

HackerB1 jelenleg 66800 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 326. helyezett a hazai YouTuberek között. 512 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 7805851 körul van. A videóit, átlagosan 15246.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

HackerB1 (@bazsikaaah) magyar influencer, aki jelenleg 8599 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2293. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: HackerB1 YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.