Henry Kettner

Henry Kettner magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🏝 traveler 📩 business: henrykettner@gmail.com 🎹 piano 🎾 tennis 🎓 METU 🥊 muay thai

YouTube Csatorna Leírása

Mindig is szerettem adni valamit az embereknek. Mindig érdekelt, hogyan tudnék valamit hozzáadni az emberek mindennapjaihoz. Sokáig kerestem az utam, amit ugyan még mindig keresek, viszont a YouTube egy olyan lehetőséget biztosított nekem, amivel könnyen ott lehetek, és szórakoztathatlak Titeket, minden egyes nap:) Törekszem arra, hogy minden nap valamilyen formában mosolyt csaljak az arcodra, legyél túl egy nagyon jó, vagy épp egy nehezebb napon:) Nagyon szeretek utazni, felfedezni, tapasztalni, világot látni, zenélni, és mindezt megosztom Veletek.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 270000
Megtekintések 57866062
Átlagnézettség (átlag) 124176.0
Videók 466
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Henry Kettner jelenleg 270000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 85. helyezett a hazai YouTuberek között. 466 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 57866062 körul van. A videóit, átlagosan 124176.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Henry Kettner (@henrykettner) magyar influencer, aki jelenleg 222392 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 109. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Henry Kettner YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.