KisCsalád - Dobó Ági

KisCsalád - Dobó Ági magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Family - Food - Travel! 🥰🤍 FAMILY LIFESTYLE v/blogger 📽 / 📝 📧: agi@doboagi.hu WEBSHOP 👇🏼

YouTube Csatorna Leírása

Magyarország ELSŐ CSALÁDI, vagyis FAMILY LIFESTYLE CSATORNÁJA vagyunk! :) Itt megtalálsz mindent, ami informál, tanácsol, vagy szimplán szórakoztat, egy-egy könnyed kis videó formájában, már a Kismamaságtól kezdődően, a szürke hétköznapokon át, az utazásig... :) Inspiráló, informáló, vagy szimplán csak mókás videók Nektek, szülőknek, gyakorló és leendő Édesanyáknak, Édesapáknak, na meg persze MINDENKINEK, aki szereti! ;) IgazAnya, vagyis maximálisan őszinte vlogok az anyaság, család, nőiség témáiban tabu nélkül, illetve BÁRMIRŐL, ami CSALÁD, tőlem, Dobó Ágitól, és az én KisCsaládomtól, Kis Csabitól, Benitől, és Ninitől! :) Iratkozzatok fel ingyenesen, hogy értesüljetek a friss videókról, ezzel segítve engem is! :) Megtaláltok még: www.doboagi.hu https://www.facebook.com/doboagii/ https://www.instagram.com/doboagi/

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 84200
Megtekintések 21790167
Átlagnézettség (átlag) 88939.0
Videók 245
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

KisCsalád - Dobó Ági jelenleg 84200 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 279. helyezett a hazai YouTuberek között. 245 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 21790167 körul van. A videóit, átlagosan 88939.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

KisCsalád - Dobó Ági (@doboagi) magyar influencer, aki jelenleg 189876 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 139. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: KisCsalád - Dobó Ági YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.