Új Influencer Beküldése

!!REGISZTRÁCIÓ!!

Ha valakit hiányolsz az oldalról, akkor itt tudod beküldeni (vagy a Facebook oldalunkon). Minden profilt átnézünk egyedileg, nem automatikus a bekerülés. Nincs semmilyen korlátozás, ha egy adott hirdetői csoport számára hasznos lehet valaki, akkor követőszámtól függetlenül kikerülhet, de általában 2.000-3.000 követő/feliratkozó a minimum. Fontos, hogy az egyértelmuen vásárolt követőkkel felhúzott profilokat szurjük es van rá esély, hogy nem fognak kikerülni.

Jelenleg szunetel az influencerek beküldése és a régi regisztráció funkció is (akinek még volt). Reményeink szerint auguszuts elso felében befejezzuk a teljes átállást az új designra és onnantól minden funkció újra elérheto lesz! :)


Instagram Profil Beküldése

Itt küldhetsz be Instagram profilokat (PRIVÁT PROFILOKAT NEM TUDUNK KITENNI), ha a beküldeni kívánt influencernek nincs Youtube csatornája (Youtubereket a másik formon keresztül küldhetsz be).

Youtuber Beküldése

Itt küldhetsz be Youtube csatornákat. Elég csak a csatornát belinkelni és az adott influencer Instagramját megkeressük.


Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi idő alatt kerül ki egy influencer?

Általában egy hét maximum. Valamikor 1-2 nap, de van, hogy egy hét. Ha a Facebook oldalunkon keresztül küldöd be magadat, akkor szólunk, amikor kikerültél.

Hogyan lehet kapcsolati adatokat megjeleníteni?

Ha szeretnéd, hogy a hirdetők könnyebben fel tudják venni a kapcsolatot veled vagy az ügynökségeddel, akkor írj nekünk emailt.