Ajánlatkérés - Influencer Kampány

Kérj ajánlatot influencer marketing kampányra vagy egyszeri influencer együttműködésre az Influencerkereső legújabb, ingyenes ajánlatkérő szolgáltatásával. Így gyorsan és egyszerűen kaphatsz konkrét ajánlatokat Magyarország legnagyobb influencer ügynökségeitől.

Hogyan működik az ajánlatkérés?

Neked csak ki kell töltened az alábbi ajánlatkérő űrlapot, elküldened és várni a kapcsolatfelvételt. Próbáld ki, ingyenes és az is marad :)!Márka/termék/szolgáltatás rövid leírása. Továbbá bármilyen információ, amit fontosnak tartasz (célcsoport, jelenlegi weboldal/Instagram/Facebook oldal linkje).Mi történik az ajánlatkérésemmel elküldes után?

Miután elküldted az ajánlatkérést, rendszerünk továbbítja azt a velünk szerződéses partnerségben álló influencer marketing ügynökségeknek, akik 1-2 napon belül feldolgozzák azt, majd kapcsolatba lépnek veled, amennyiben tudnak segíteni.

Így lehet, hogy egyszerre több ajánlatot is fogok kapni?

Abszolút. Lehet, hogy egyszerre 3-4 ajánlatot is fogsz kapni. Ez főképp a kampányod célközönségétől, költségvetésétől és a hirdetni kívánt terméktől függ.

Több nap eltelt és nem kaptam még ajánlatot. Mi történt?

Ez olyan esetekben történhet meg, amikor nagyon alacsony költségvetésű kampányra szeretnél ajánlatot kérni, vagy kivitelezhetetlen a kampány célja.

InfluencerKereső

2017-2020, influencerkereso.hu