Felhasználási Feltételek

Jelen felhasznàlási feltételek a www.influencerkereso.hu weboldal használatára vonatkoznak.Kérjuk, hogy alaposan olvasd el az itt leírt felhasználási feltételeket. Amennyiben nem értesz veluk egyet, úgy nem használhatod az influencerkereso.hu weboldalt. A weboldal használatával elfogadod az itt leírt felhasználasi feltételeket. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk az itt leírtakat. A weboldal használata során adatokat gyujthetunk rólad, melyekrol az Adatvédelmi Nyilatkozatban olvashatsz bovebben.

Amennyiben a felhasználási feltéltelek megszegéséért már törölve lett a profilod, úgy fenntartjuk a jogot, hogy nem engedélyezzük az oldal további használatát. A felhasználási feltételeket megszegő felhasználókat töröljük.

Az oldalra 18 évnél fiatalabbak csak szüloi beleegyezéssel regisztrálhatnak.

Felhasználói tartalmak

A www.influencerkereso.hu lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy regisztráljanak és szöveges vagy képi adatokat töltsenek fel a rendszerünkbe. Ezek a feltöltött adatok, a regisztrációhoz használt email címen és jelszón kívul más felhasználók által is elerhetőek, nyilvánosan láthatóak lesznek. Fenntartjuk a jogot, hogy a fényképek kivételével ezeket az adatokat szerkeszthetjük/módosíthatjuk, amennyiben az oldal szerkesztési elvével ellentétesek. Erre csak kivételes esetekben szokott sor kerülni.A feltöltött adataid, képek jogtisztaságáért a www.influencerkereso.hu nem vállal felelősséget továbbá, felhasználóként beleegyezel és betartod, hogy nem töltesz fel jogellenes tartalmakat.

A www.influencerkereso.hu a feltöltött adatok valóságtartamaért nem vállal felelősséget. A felhasználók a feltöltött adatok tartalmat tekintve nincsenek korlátozva, amíg azok az influencer kereséshez kapcsolódnak és nem reklámoznak céges szolgáltatásokat. Szolgáltatóként nem tudjuk ellenőrizni a feltöltött tartalmakat. Az oldal használataból eredő esetleges károk nem a mi felelőssegünk, semmilyen anyagi kompenzációt nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben az oldal céljával ellentétes tartalmakat találunk, azokat törölni fogjuk.

A regisztrációval és adatfeltöltéssel beleegyezel, hogy a www.influencerkereso.hu minden az oldalra felvitt szöveges adatot szabadon felhasználhat marketing és egyéb célokra.

A feladott influencer kereső hirdetéseket, munkákat nem lehet törölni. Egy idő után inaktiválódnak, de az oldalon nyilvánosan elérhetőek lesznek még akkor is, ha törölted a regisztrációdat.

Email üzenetek

A regisztrált felhasználók számára az oldal funkcionalitásához kapcsolódó és más marketing tartalmú üzeneteket küldhetünk.

Felhasználói visszajelzések

Minden felhasználói visszajelzést szívesen fogadunk, de a www.influencerkereso.hu semmilyen anyagi ellentételezést, kompenzációt nem fizet ötletekért vagy az oldal muködésére vonatkozó, azzal kapcsolatban tett észrevételekért. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, ne lépj velünk kapcsolatba.

Tiltott tevékenységek

Nem használhatod a www.influencerkereso.hu-t semmilyen az oldal profiljába nem illő tevékenységre.

Tilos az oldalon szereplo információkat az engedélyünk nélkul közzétenni, lemásolni, feldolgozni vagy felhasználni. Ez alól kivételt képeznek a legnagyobb keresőcégek keresőmotorjai.

Az oldalra tilos olyan adatokat feltenni, amely nem kapcsolódik az influencer kereséshez.

Tilos cégeket, gazdasági társaságokat reklámozni az engedélyünk nélkül.

Tilos az oldal forráskódját módosítani vagy az oldal muködését bármilyen formában befolyásolni.

Tilos az oldalt lemásolni, statisztikáinkat az általunk létrehozott adatokat engedély nélkul felhasználni.

Tilos az oldalt nem rendeltetésszeruen használni.

InfluencerKereső

2017-2020, influencerkereso.hu