iSick

iSick magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Neunkirchen am Brand ◾️All in Link: https://linktr.ee/iSickStudio ◾️Twitch: twitch.tv/isickstudio ◾️E-mail: isickstudio@gmail.com

YouTube Csatorna Leírása

Jó szórakozást mindenkinek , aki betévedt ide! ;) ► Ha támogatni szeretnél: https://www.paypal.me/isickstudio Ha tetszenek a videók... ► Tegyél egy túrát a like gomb felé! ► Térdeld le félkönyékkel a feliratkozás gombot! ► Véleményed írd meg kommentbe! ► Megosztásért, pedig megosztom a jó kedvem videós formában! ------------------------------------------------------------------ Feliratkozó alakulása: 2021.06.01 - 1 102 ------------------------------------------------------------------ 💻 http://linktr.ee/isickstudio 🎁 PayPal: isickstudio@gmail.com Videókkal kapcsolatos infók: ► Videó szerkesztés: Sony Vegas Pro 13 ► Mikrofon: Auna 900 B ► Webkamera: Logitech C920 Pro ► Kamera: Köszönöm hogy benéztél, ha teheted gyere máskor is ;)

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 1080
Megtekintések 25905
Átlagnézettség (átlag) 836.0
Videók 31
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

iSick jelenleg 1080 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1092. helyezett a hazai YouTuberek között. 31 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 25905 körul van. A videóit, átlagosan 836.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

iSick (@isickstudio) magyar influencer, aki jelenleg 511 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2802. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: iSick YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.