ITT VAN AMERIKA!

ITT VAN AMERIKA! magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🎬 YouTube: ITT VAN AMERIKA! 🌎 #ittvanamerika #gombosedina

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Gombos Edina vagyok. Több, mint húsz éven át dolgoztam szerkesztő-műsorvezetőként Magyarországon. Tőlem hallhattátok a híreket a Sláger Rádió reggeli műsorában, a Bumerángban. A TV2 és a FEM3 televízióban számos műsort vezettem, amelyek közül a legismertebb az Aktív bulvármagazin volt. Újságcikkeket, könyveket írtam, rendezvényeken konferáltam, kommunikációt tanítottam, és márkanagykövete voltam egy Magyar Termék Nagydíjas cégnek. 2015-ben költöztem az Egyesült Államokban a férjemmel, aki kubai-magyar állampolgár, és a Budapesten született két gyermekünkkel, Mirandával és Matteoval. Új lakhelyünkön megszereztük az amerikai állampolgárságot. 2019 októberében hoztam létre a saját "tévécsatornámat", ez az ITT VAN AMERIKA! A videóimban az Egyesült Államok, elsősorban a lakhelyünk, Florida szépségeit, érdekességeit, látnivalóit mutatom meg, és közben hasznos tanácsokat, tippeket adok az ideérkező turistáknak.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 167000
Megtekintések 41564598
Átlagnézettség (átlag) 112034.0
Videók 371
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

ITT VAN AMERIKA! jelenleg 167000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 152. helyezett a hazai YouTuberek között. 371 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 41564598 körul van. A videóit, átlagosan 112034.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

ITT VAN AMERIKA! (@ittvanamerika_hivatalos) magyar influencer, aki jelenleg 117481 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 307. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: ITT VAN AMERIKA! YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.