Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka 2013-ban vált ismertté, amikor elnyerte a Miss Universe címet, és Magyarországot képviselte a világversenyen Moszkvában. Rebeka nem csak a szépségipar iránt érdeklődik, hanem a színészkedés, műsorvezetés is közel áll hozzá. 2014-től a Jóban Rosszban című sorozatban szerepelt, illetve azóta is számos műsorban, produkcióban megjelent. Műsorvezetőként például a Fem3café-ban, a Bajnokok reggelijében, valamin az Újratervezés című műsorban találkozhatunk vele. Instagram bejegyzéseit és YouTube tartalmait főként a beauty és divat világa jellemzi, ebben a témában szokott követőivel kommunikálni.

Instagram Toplista Helyezések

    106. helyezett az Instagram követők száma alapján.

    49. helyen rangsorolt a női profilok között követőszám alapján.

Instagram Profil Bio

• owner of: @kindabudapest @khamabykinda • agency: @postforrent_hungary • acting at: @jatekszin • TV: @tv2official • Budapest, HU

Influencer Marketing Kategóriák

beauty fashion

Összegzés (Instagram):

Kategória: modell

Kárpáti Rebeka (@rebekarpati) magyar influencer, aki jelenleg 222409 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 106. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

YouTube csatorna hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Kárpáti Rebeka Instagram oldala (@rebekarpati)


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.