Kialakító

Kialakító magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

ℍ𝕖𝕘𝕖𝕕ü𝕤 𝔼𝕟𝕚𝕜ő 𝕄ó𝕟𝕚𝕜𝕒 📽️ BLOGGER 💻 MARKETING MANAGER 👩‍👦 PEDAGÓGUS 🎨 SMINKES 💍FELESÉG 🤱 ANYA ... MIEGYMÁS ENTJ

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok Enikő vagyok! A csatornámon elsősorban a szépségápolás az a téma, aminek vezérfonalán felépült a csatorna. Évek óta képzem magam bőrápolás vonalon, nemrég végeztem el a gyógyszertári asszisztens szakot. A Debreceni Egyetemen végeztem pedagógia és szociológia szakon. Imádok sminkvideókat készíteni, pár éve nagy szenvedélyemmé vált a maszkolás, a NYX Face Awards (2017) verseny Top 20-ba is bekerültem. Nyíregyházán élek és Socal Media Managerként dolgozom.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 14200
Megtekintések 2882452
Átlagnézettség (átlag) 4812.0
Videók 599
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Kialakító jelenleg 14200 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 656. helyezett a hazai YouTuberek között. 599 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 2882452 körul van. A videóit, átlagosan 4812.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Kialakító (@kialakito) magyar influencer, aki jelenleg 11933 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2065. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Kialakító YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.