KISS CSATORNÁM

KISS CSATORNÁM magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok Bálint vagyok és ez itt a bemutatkozásom! Egy olyan youtube csatornát szeretnék felépíteni aminek gerincét különböző érdekes témában megalkotott vlogok adják. Ezek mellet persze csinálok majd mellékes "töltelék" videókat amik lehet nem érdekelnek olyan széles réteget de élvezetem lelem benne és biztosan azok is értő közönségre lelnek valakikben. A jövőben szeretnék még : -PRANK -SPORT -ÉRDEKES HÉTKÖZNAPI -ÉS EGYÉB VICCESNEK SZÁNT témában megjelenni . Ha érdekel mi lesz ebből az egészből iratkozz fel és ha bármi féle véleményed van Írd meg kommentben vagy üzenetben! DE TÉNYLEG! ;)

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 22200
Megtekintések 1714045
Átlagnézettség (átlag) 18431.0
Videók 93
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

KISS CSATORNÁM jelenleg 22200 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 559. helyezett a hazai YouTuberek között. 93 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 1714045 körul van. A videóit, átlagosan 18431.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

KISS CSATORNÁM (@babulint) magyar influencer, aki jelenleg 2838 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2686. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: KISS CSATORNÁM YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.