LazarChef

LazarChef

LazarChef magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív social influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Ranglista Helyezések

805. helyen rangsorolt a videók össznézettsége alapján.

1125. helyen rangsorolt az egy videóra kapott lájkok száma alapján.

985. helyen rangsorolt az egy videó által generált kommentek alapján..

Youtube Csatorna Bemutatkozás

Lázár Chef. Kovács - Siklósi Lázár. Kovács Lázár. Lázár. Séf. Ki hogy ismer. Egy egészségtudatos hedonista, aki imád enni, inni, főzni. Szeretem a szakmám. Célom a főzés szeretetének átadása, könnyen elkészíthető, egészséges receptekkel. Hogy hogyan és hol adom át ezt a tudást? Elég sok helyen. Kezdésnek mondjuk például itt a a YouTube-on, a Facebookon, az Instagramon és a honlapomon: www.lazarchef.hu. Spanyolországban, Marbellán, ahol egy évig dolgoztam. Vagy Magyarországon. Járom az országot, szállodákban tartok tematikus vacsoraesteket, fesztiválokon veszek részt, rangosabbnál rangosan főzőversenyeken zsűrizem, és több tévé csatornán is futnak főző műsoraim. Ezen kívül két nagyon rangos szakmai szervezetnek is tagja vagyok. Az egyik a magyar Bocus d’Or Akadémia és a másik a magyar Chaine des Rottiseur Egyesület. Nagyon röviden ennyi:-) Főzésre fel!

Közösségi Média Wiki:

Instagram:

Nincs infó

Snapchat:

Nincs vagy nem publikus

Youtube Statisztikák

Feliratkozó
753797 Videómegtekintés
1 Like/Videó
118 Videó
Kiemelt videó:
Hasonló Youtube Sztárok:

Összegzés (YouTube):

LazarChef jelenleg feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel . helyezett a hazai YouTuberek között. 118 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 753797 körul van. Átlagosan 23 naponta oszt meg új videót, melyeket átlagban alkalommal lájkolnak és alkalommal kommentelnek a felhasználók.

Csatorna

Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek


Kép forrása: LazarChef Youtube Csatorna

Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.


Irány az Instagram toplisták!
Irány a Youtube toplisták!
Irány a videó toplisták!

InfluencerKereső

2017-2020, influencerkereso.hu