Mariann lapjai

Mariann lapjai magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Sziasztok!

YouTube Csatorna Leírása

Az X-faktoros vicces videóimmal szereztem sok megtekintést, majd kibújtam a zsákból és megmutattam az arcom, ekkor persze mindenki menekült, ki hova látott, sokak nem tetszett/tetszik a stílus amit képviselek, néha humoros, néha gasztro, filmes, és néha oltári nagy baromság, de számomra az a meglepő, hogy a legnagyobb baromságokat nézik legtöbben, igaz a diszlájkokat is ezek a videók kapják inkább, a komoly témáimat pl. az interjúimra pedig alig kiváncsiak.. Te mit nézel szívesen tőlem, már ha van ilyen videóm :) ? Ha támogatni szeretnél itt megteheted: https://www.patreon.com/mariann_lapjai

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 0
Megtekintések 278708
Átlagnézettség (átlag) 1575.0
Videók 177
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Mariann lapjai jelenleg 0 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1298. helyezett a hazai YouTuberek között. 177 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 278708 körul van. A videóit, átlagosan 1575.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Mariann lapjai (@mariannlapjai) magyar influencer, aki jelenleg 43 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2796. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Kép forrása: Mariann lapjai YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.