#MISSHMUSIC

#MISSHMUSIC magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Influencer Marketing Kategóriák

fashion

YouTube Csatorna Leírása

Demeter Mihály, alias MISSH 2012 óta jelentős szereplője a magyar hip-hop /rap közösségnek. Az elmúlt 6 évben népszerűsége egyre nőtt és ma már mindenhol teltházas klubokban és fesztiválokon várják fellépéseit a rajongók. Sokoldalú alkotói vénával rendelkezik. Egyszemélyben producere, dalszövegírója és rendezője dalainak és klipjeinek. Szókimondó, kritikus dalszövegei saját érzelemvilágát és életstílusát tükrözik , ettől válik hitelessé hallgatói számára. 3 évvel ezelőtt próbálta ki magát ruhatervezőként, hogy ezzel is kifejezze egyedi látásmódját a világról. A saját tervezésű logóval ellátott ruhákat eddig önállóan népszerűsítette az intenetes platformokon. 2018-tól a Dorko márkával együttműködve új,provokatív megjelenésű MISSHMUSIC kollekcióval jelentkezik,ami a Dorko weboldalon és az Andrássy úti DRK üzletünkben érhető el és folyamatosan bővül. #MISSHMUSIC

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 464125
Megtekintések 129
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 129
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

#MISSHMUSIC jelenleg 464125 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 28. helyezett a hazai YouTuberek között. 129 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 129 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

#MISSHMUSIC (@missh.hivatalos.profil) magyar influencer, aki jelenleg 262850 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 80. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: #MISSHMUSIC YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.