Mónika Mező

Mónika Mező magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Webshop: http://peakshop.hu Web: http://peakshop.hu/girl Magyarország első, finom táplálék kiegészítői, hozzáadott cukor és szénhidrát nélkül. Tudatos, fogyni vágyó nők számára! Olyan tudatos nők számára szolgáltatjuk az egészséges táplálék kiegészítőket, akik gyorsan akarnak csúcsformába kerülni. Erre garancia a német sport táplálék kiegészítők arzenálja, és a szaktudásunk, amely a Te számodra is ingyenesen elérhető a weboldalunkon. Találd meg a legtitkosabb információkat a fitnesz modellek diétájáról hogy végre elérd az álmaidat. Nem véletlen, hogy többféle garanciát vállalunk, arra hogy természetes és azonnali módon igenis elérhető a változás a te testeden is.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 2420
Megtekintések 1142951
Átlagnézettség (átlag) 9368.0
Videók 122
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Mónika Mező jelenleg 2420 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 984. helyezett a hazai YouTuberek között. 122 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 1142951 körul van. A videóit, átlagosan 9368.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Mónika Mező YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.