mukormos

mukormos magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

The official international Instagram of Crystal Nails #crystalnails

YouTube Csatorna Leírása

A Crystal Nails Magyarország piacvezető kéz-, és lábápoló, műkörömépítő márkája. 2003-as alapítása óta töretlen fejlődését magasfokú minőséggel, folyamatos innovációval és termékbővítéssel érte el. A Crystal Nails termékeit Amerikában és Európában gyártják és a termékek alapos szakmai tesztelés után kerülnek forgalomba. A közel 3000 termék állandóan fejlődik, megújul és ma már 4 kontinens 32 országában van jelen. A színvonal megtartása csapatmunka eredménye, számos mesteroktató, vegyészmérnök és kereskedő dolgozik azon, hogy ezek az anyagok kiváló minőségben jussanak el a szalonokba és kerüljenek fel a körmökre. A szép körmök szerelmesei vagyunk! https://www.crystalnails.hu

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 129000
Megtekintések 44049877
Átlagnézettség (átlag) 47828.0
Videók 921
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

mukormos jelenleg 129000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 197. helyezett a hazai YouTuberek között. 921 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 44049877 körul van. A videóit, átlagosan 47828.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

mukormos (@crystal_nails_official) magyar influencer, aki jelenleg 89719 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 385. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: mukormos YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.