Nagy Dániel

Nagy Dániel magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

•YouTuber🎥 |family |sports -Exatlon All Star🔹🥉 -Ninja Warrior Hungary🇭🇺 2X Finalist YouTube csatornám ⬇️

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok, üdvözlök mindenkit a csatornámon! Az én nevem Nagy Dani, imádom a családom és nagyon szeretek sportolni. Videóimban szeretném Nektek bemutatni az aktív és egészséges életmódot szórakoztató formában! A Testenevelési Egyetemen végeztem, hosszú évekig profi szinten bringáztam, Ninja Warrior és Exatlon versenyző voltam, szerintem elég jó eredményekkel:) A Családom a mindenem, mindent megteszünk a drága feleségemmel, Ramival , hogy gyermekeink a legnagyobb szeretetben és egészségben nőjenek fel. Ebből láthattok egy nagyon kicsi szeletet és remélem tudunk Benneteket motiválni! Iratkozz fel Te is a csatornára és kapcsold be a csengőt amennyiben érdekelnek a sportos és családos videók, illetve kövess be Instagramon is az alábbi néven @danielnagy_mtb, ha érdekelnek mindennapjaim.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 287000
Megtekintések 51471177
Átlagnézettség (átlag) 211816.0
Videók 243
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Nagy Dániel jelenleg 287000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 75. helyezett a hazai YouTuberek között. 243 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 51471177 körul van. A videóit, átlagosan 211816.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Nagy Dániel (@danielnagy_mtb) magyar influencer, aki jelenleg 331571 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 55. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Nagy Dániel YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.