Prepper Papa

Prepper Papa magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

missing

YouTube Csatorna Leírása

Üdvözöllek a PrepperPapa YouTube csatornán! Itt mindent megtalálsz a túléléshez és készülődéshez. Célom, hogy felkészítselek! Legyen szó természeti katasztrófáról, városi vészhelyzetről vagy személyes biztonságról, itt mindent megtalálsz. Bemutatok különféle technikai eszközöket, mint lámpák, kések, önvédelmi eszközök és főzőeszközök. Segítek eligazodni a legjobb termékek között. Kalandkonyhámban különleges helyeken készítek ételeket, amelyeket talán nem gondolnál túlélési helyzetben elkészíthetőnek. Az urbex küldetés során elhagyott helyeket fedezünk fel, megosztva a történetüket és élményeinket. Fedezzünk fel új dolgokat és éljük át a lenyűgöző pillanatokat. A Tábori lélek rovatban gondolataimat osztom meg az életről. Beszélgetünk, reflektálunk és megvizsgáljuk, mit jelent embernek lenni a túlélési helyzetek között. Ha érdekel a készülődés, izgalmas kalandok és praktikus tippek, a PrepperPapa YouTube csatornára iratkozz fel! Csatlakozz a túlélés izgalmas világához!

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 848
Megtekintések 26417
Átlagnézettség (átlag) 734.0
Videók 36
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Prepper Papa jelenleg 848 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1112. helyezett a hazai YouTuberek között. 36 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 26417 körul van. A videóit, átlagosan 734.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Prepper Papa (@nagysonaj) magyar influencer, aki jelenleg 0 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2853. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Prepper Papa YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.