NándiMese

NándiMese magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Keresd a NándiMesés játékokat, pólókat és ajándéktárgyakat a NándiMese.hu oldalon. https://www.nandimese.hu A NándiMeséket egy család készíti. A szülők először csak a saját gyerekeiknek szánták a videókat, mert megelégelték, hogy ilyen tartalmak csak külföldi nyelveken érhetőek el. A kezdetekkor nem gondolták, hogy ilyen népszerű lesz szélesebb körökben. A meséket apa és anya csinálja, a hangokat pedig a gyerekek mondják fel. A csatorna nevén sem gondolkodtak sokat, a legkisebb gyerkőcről Nándiról nevezték el.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 373000
Megtekintések 353148919
Átlagnézettség (átlag) 2847975.0
Videók 124
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

NándiMese jelenleg 373000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 48. helyezett a hazai YouTuberek között. 124 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 353148919 körul van. A videóit, átlagosan 2847975.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: NándiMese YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.