Ocho Macho

Ocho Macho magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Az Ocho Macho zenekar hivatalos Instagram oldala

YouTube Csatorna Leírása

Az Ocho Macho egy 2003-ban alakult magyar zenekar. Zenéjüket az eklektika jellemzi és ez egyfajta szabadságot ad a zenéjüknek. Eddig megjelent 4 nagylemezükből 3 arany 2 pedig platina lett! Antidepresszáns koncerjeik az igényességgel párolsnak. Hitvallásuk a MOST van, a pillanatok megélése! "Nekünk az okoz örömet, ha a koncertjeink alatt, vagy zenénket hallgatva ki tudnak kapcsolódni az emberek és önfeledten szórakozhatunk együtt. Éppen ezért egyszerűbben úgy mondanám, antidepresszáns koncerteket és szeretetet adunk és ezért cserébe szeretetet kapunk, ez egy win-win szitu!” Iratkozz fel Te is, hogy önfeledten szórakozhass az Ocho Macho zenéket hallgatva! Tagok Frolov Ákos - POZÁN Kirchknopf Gergő - ÉNEK Mersics György - DOB Mórocz András - TROMBITA Keresztesi Krisztián - PERKA Mike Gotthárd - GITÁR Szalai Márton - BASS Wolford Benjamin- BILLENTYŰ Kapcsolat: Gátmezei Enikő tel: 06 30/485-4333 email: gatmezei.eniko@gmail.com musics, videos related to Ocho Macho

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 3878
Megtekintések 222
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 222
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

Ocho Macho jelenleg 3878 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 903. helyezett a hazai YouTuberek között. 222 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 222 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Ocho Macho (@ochomachozenekar) magyar influencer, aki jelenleg 5861 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2580. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Ocho Macho YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.