Pápai Joci

Pápai Jocit 2005-ben ismerhette meg az ország, a Megasztár tehetségkutatójának második évadában tűnt fel. 2017-ben A Dalba bejutott az Origo című dalával, amellyel a műsor döntőjébe is továbbjutott, így képviselhette Magyarországot Kijevben, az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol nyolcadik helyen végzett. Számos tévés műsorban szerepel azóta is, akár mint versenyző, akár mint zsűritag. Joci Instagram profilján is aktív, ahol betekintést nyerhetünk zenei életébe, fellépéseibe.

Instagram Toplista Helyezések

    82. helyezett az Instagram követők száma alapján.

    40. helyen rangsorolt a férfi profilok között követőszám alapján.

Instagram Profil Bio

🎵🇭🇺 Énekes, dalszerző, producer🥇A DAL 2017🥇A DAL 2019 /// Koncertszervezés: vadaszroland@bookastar.hu Menedzsment: papaijoci.hivatalos@gmail.com

Összegzés (Instagram):

Kategória: Énekes

Pápai Joci (@papaijoci) magyar influencer, aki jelenleg 275243 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 82. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

YouTube csatorna hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Pápai Joci Instagram oldala (@papaijoci)


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.