Laura Perjési

Laura Perjési magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

❗️A tartalmak felhasználása engedélyköteles! 🧸 @gyurmacko 📺 @tv2akademia 📚#olvasásnépszerűsítés 🎙️Elképesztő! Podcast 🥐 #glutenfree

YouTube Csatorna Leírása

Szia! :) Perjési Laura vagyok, 2012-ben kezdtem el videókat készíteni. Érdekes tény rólam hogy 2019-ben végigjártam az El Camino de Santiago-t. Ha kiváncsi vagy rá, mindenképpen csekkold le a CaminoVlog sorozatomat!:) Ha szeretnél kikapcsolódni, jókat nevetni, végig követni egy napomat vagy esetleg életmódot váltani, akkor iratkozz fel még ma! Nem fogod megbánni! :) Jó szórakozást kívánok, és remélem, tetszeni fognak a videóim! :)

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 130000
Megtekintések 21327055
Átlagnézettség (átlag) 68797.0
Videók 310
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Laura Perjési jelenleg 130000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 194. helyezett a hazai YouTuberek között. 310 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 21327055 körul van. A videóit, átlagosan 68797.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Laura Perjési (@lauraperjesi_official) magyar influencer, aki jelenleg 62850 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 553. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Laura Perjési YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.