Sade Greta

Sade Greta magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Youtuber || Dreamer || Musician ♥Judge noone just improve yourself♥ 🎬 : Youtube: Sade Greta 🎵 : Tik tok: sanagreta 🌍 : 🇭🇺🇪🇪🇺🇸🏳️‍🌈

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok :3 A videózás arra jó, hogy minden, ami csak van benned, azt kiadhatod magadból, és olyan embereket találsz vele, akik megértenek, a lelki társaid lesznek. Motiválsz, feldobsz embereket azzal, hogy az álmaidat éled, hogy azt csinálod, amit élvezel, szóval youtube-ra fel! Érezd magad otthon:P

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 85300
Megtekintések 12939421
Átlagnézettség (átlag) 92424.0
Videók 140
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Sade Greta jelenleg 85300 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 273. helyezett a hazai YouTuberek között. 140 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 12939421 körul van. A videóit, átlagosan 92424.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Sade Greta (@sadegretaa) magyar influencer, aki jelenleg 3731 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2670. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Sade Greta YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.