Scottie Gaming

Scottie Gaming magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Scottie Fitzgerald talán a legnagyobb amerikai író, aki valaha élt, műveivel az emberi létezés mélységeiben halászott, mint a kíváncsi gyermek a zavaros folyóvízben, ennek a csatornának viszont ez nem célja. A gamer csatornák között a Rainbow Six-re specializálódók listáját bővíti, ami magyar viszonylatokban gyakorlatilag nem létező. Remélhetőleg még felélénkül az érdeklődés ez iránt a kompetitív taktikai fps után, illetve általában véve növekszik a kereslet az esportok iránt. GG WP, EZ game twitter.com/FScottF_Gaming twitch.tv/scottie_gaming

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 2970
Megtekintések 440871
Átlagnézettség (átlag) 4954.0
Videók 89
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Scottie Gaming jelenleg 2970 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 947. helyezett a hazai YouTuberek között. 89 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 440871 körul van. A videóit, átlagosan 4954.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Scottie Gaming YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.