Senshi

Senshi magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🎙️ Level 34 #hungarian #youtuber 🎮 Horror, kaland, akció játékok ⬇️ Újdonság ⬇️

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Sok szeretettel köszöntelek Titeket a YouTube csatornámon! Ezt a csatornát 2006. szeptember 14-én hoztam létre és azóta különböző stílusú videojáték végigjátszás videókkal igyekszem szórakoztatni a nagyérdeműt. Remélem, hogy mostantól már Titeket is! Az évek során sokféle, különböző stílusú videojátékot igyekeztem elhozni Nektek így, ha szeretitek az izgalmas cselekménnyel, mély mondanivalóval és magával ragadó történettel rendelkező játékokat, akkor a legjobb helyre jöttetek! Gyertek és tartsatok velem, mert már számtalan kalandot tudhatunk magunk mögött, de számtalan más kaland vár még ránk! Üdvözöl Titeket, Senshi

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 29800
Megtekintések 18227022
Átlagnézettség (átlag) 10200.0
Videók 1787
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Senshi jelenleg 29800 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 488. helyezett a hazai YouTuberek között. 1787 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 18227022 körul van. A videóit, átlagosan 10200.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Senshi (@senshi2031) magyar influencer, aki jelenleg 1374 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2748. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Senshi YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.