Star Wars Kisokos

Star Wars Kisokos magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Ez a Star Wars Kisokos hivatalos instagram oldala. Jó nézelődést! 🙂 #starwarskisokos

YouTube Csatorna Leírása

Üdvözlök mindenkit. Ezt a youtube csatornát azzal a céllal hoztam létre, hogy megpróbáljam betömni azt a tátongó űrt, amely a magyar nyelvű star wars videókra, és videósokra értendő. Kiemelt célom, hogy tágabb információkkal lássalak el benneteket a star wars világáról, karaktereiről, és az egész franchise-zal kapcsolatban. Mivel nekem is ezek lesznek az első szárnypróbálgatásaim, az elején nekem is lesznek gondjaim, de igyekszem ezeket hamar túllépni és a várakozásoknak megfelelően teljesíteni. Köszönöm, hogy végigolvastad. L.D.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 35800
Megtekintések 8644848
Átlagnézettség (átlag) 34858.0
Videók 248
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Star Wars Kisokos jelenleg 35800 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 443. helyezett a hazai YouTuberek között. 248 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 8644848 körul van. A videóit, átlagosan 34858.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Star Wars Kisokos (@starwarskisokos) magyar influencer, aki jelenleg 1024 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2766. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Star Wars Kisokos YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.