Szecso Video

Szecso Video magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Operatőr, vágó 📸 Content creator 📲 zene🎙 …és főállású Szecso 👮🏻‍♂️

YouTube Csatorna Leírása

A hivatásom, hogy a hivatásokat bemutassam! Állandó sorozataim a "Rendőr lettem", a "Tűzoltó lettem" illetve a "NAV-os lettem" széria, de ezek között az epizódok közt időnként felbukkannak más szakmák is. A lényeg, hogy izgalmas keretek közt, mégis szórakoztatóan, hol drámaian, hol életveszélyesen, de van, hogy csak viccesen: valami LETTEM. https://www.instagram.com/andris.szecsenyi/ https://www.tiktok.com/@szecsovideo https://www.patreon.com/szecsovideo

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 182000
Megtekintések 24468589
Átlagnézettség (átlag) 265963.0
Videók 92
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Szecso Video jelenleg 182000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 138. helyezett a hazai YouTuberek között. 92 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 24468589 körul van. A videóit, átlagosan 265963.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Szecso Video (@andris.szecsenyi) magyar influencer, aki jelenleg 24722 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 1304. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Szecso Video YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.