TelenorHungary

TelenorHungary magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Toplista Helyezések

851. helyezett a Youtube csatorna feliratkozók száma alapján.

949. helyen rangsorolt a videók össznézettsége alapján.

YouTube Csatorna Leírása

Köszöntünk a Telenor Magyarország hivatalos Youtube csatornáján! A Telenornál azon dolgozunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a mobilkommunikációban rejlő lehetőségeket és a mobilinternet által kínált előnyöket. Megnéznél egy videót a metrón, egy filmet a strandon, útközben mobilról vennéd meg az autópálya-matricát, vagy posztolnál egy fotót Ausztriából a hegy tetejéről? A Telenorral mindezt megteheted. Azért fejlesztünk újabbnál újabb szolgáltatásokat, hogy azok kényelmesebbé tegyék az életed, és felfedezhesd velük a világot a mobilod segítségével.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 5349
Megtekintések 370
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 370
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

TelenorHungary jelenleg 5349 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 851. helyezett a hazai YouTuberek között. 370 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 370 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: TelenorHungary YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.