VamossART

VamossART magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Hungarian artist. I live in Hungary.

YouTube Csatorna Leírása

Drawing and painting is good! 3D drawing and painting channel. Art videos & art channel. Drawing and coloring. 3 dimensional art. 3D trick art. Anamorphic illusions. Optical illusions. Portrait drawing. How to drawing. How to painting. Speed drawing. Speed painting. Watercolor painting. Please Rate Comment and SUBSCRIBE! Video upload, sometimes! By Sandor Vamos. I'm Hungarian. My blog: http://vamossart.blogspot.hu/ Rajzolással, festéssel kapcsolatos csatorna. 3D rajz, festés csatorna. Rajzolás és festés nem csak felnőtteknek. Anamorfózisok, optikai csalódások rajzolása bemutatása. A rajzolás tanulásának segítése. A rajzolás inspirálása. Portré és szituációs karikatúrák. Ábrázoló technikák, anyagok eszközök bemutatása. Iratkozz fel, hogy értesülj a legújabb videókról! Videó feltöltése, időnként! Véleményezd amit láttál! Készítette, Vámos Sándor. Magyar vagyok.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 2120000
Megtekintések 467662577
Átlagnézettség (átlag) 542532.0
Videók 862
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

VamossART jelenleg 2120000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1. helyezett a hazai YouTuberek között. 862 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 467662577 körul van. A videóit, átlagosan 542532.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

VamossART (@vamosart) magyar influencer, aki jelenleg 6049 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2553. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: VamossART YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.