Vidám Vasárnap

Vidám Vasárnap magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

2001 decembere óta jelentkezik az ATV-n Magyarország legnépszerűbb vallási műsora, a Vidám Vasárnap. Az Istent dicsőítő dalok után Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze prédikál és válaszol a nézők által feltett kérdésekre. Az interaktív műsorba a nézők telefonon, sms-ben és e-mailben kapcsolódhatnak be kérdéseikkel, kéréseikkel, megjegyzéseikkel. Az élő internet közvetítésnek köszönhetően a műsornak mind az öt kontinensen vannak rendszeres nézői. http://www.hit.hu http://www.nemethsandor.hu http://www.facebook.com/vidamvasarnap

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 43800
Megtekintések 61575077
Átlagnézettség (átlag) 38629.0
Videók 1594
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Vidám Vasárnap jelenleg 43800 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 401. helyezett a hazai YouTuberek között. 1594 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 61575077 körul van. A videóit, átlagosan 38629.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Vidám Vasárnap YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.