Vonzalom50

Vonzalom50 magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

"Akik a szeretet kedvéért minden áldozatra képesek, soha sem lesznek szegények: mindig szántóföldek, mindig források maradnak" G.Massen NOT SUB 4 SUB PLEASE!**** NOT SUB 4 SUB PLEASE!***** NOT SUB 4 SUB PLEASE!!!!!! ******************************************************************************************************* Nem tudom, mit rejt az élet. Mosolyt hoz - e vagy könnyeket? Tanuld meg hát feledni a rosszat, őrizd meg a boldog perceket! Kívánok: - Örömökből -végtelent! Szeretetből - önzetlent! Sikerekből - mit csak lehet...és sok -sok BOLDOGSÁGOT NEKED! My name is Ági -from Agnes - a Hungarian woman name - (Hungary in Europe). I prefer the romantic songs and made my romatic videos, as well! Welcome in my channel and have fun! My best regards!♥Ági♥ ********************************* MY VIDEOS ARE NON-PROFIT! *********************************

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 28600
Megtekintések 16115259
Átlagnézettség (átlag) 27500.0
Videók 586
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Vonzalom50 jelenleg 28600 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 498. helyezett a hazai YouTuberek között. 586 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 16115259 körul van. A videóit, átlagosan 27500.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Vonzalom50 YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.