Bohemian Betyars // Official Channel

Bohemian Betyars // Official Channel magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

missing

YouTube Csatorna Leírása

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bohemianbetyars/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/bohemianbetyars/?fref=ts WEB: http://bohemianbetyars.hu/ Egy valódi energiabomba zenekar, amely az elmúlt évek alatt már ezerszer megtáncoltatta a közönséget a Balti-tengertől az Atlanti óceánig. Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy ahogy ezt kitervelték A Bohemian Betyars egy 2009-ben Miskolcon alakult muzsikus konda, melynek célja, hogy minél messzebb terjesszék a sírva vigadás életérzését. Az önmagukat speed-folk freak-punknak nevező együttes zenéje egy új, izgalmas keverékké állt össze: a zúzós punkot, pattogó skát, sodró pszichedéliát vagy éppen a melodikus témáikat megf szerezték magyar, balkáni és cigány dallamokkal.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 10550
Megtekintések 95
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 95
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

Bohemian Betyars // Official Channel jelenleg 10550 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 717. helyezett a hazai YouTuberek között. 95 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 95 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Bohemian Betyars // Official Channel (@bohemianbetyars) magyar influencer, aki jelenleg 0 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 1653. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Bohemian Betyars // Official Channel YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.