Viktor Király Official

Viktor Király Official magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Király Viktor énekes, dalszerző , a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as „Év Hangja”. 1984. március 29-én, New York-ban született, 16 éves koráig családjával az USA-ban élt. Gyerekkorát végigkísérte a zene: 10-11 évesen édesapjától tanult dobolni, zongoraórákra járt, ikertestvérével és barátaikkal különböző zenekarokat alapítottak. Nővére, Linda sikerein felbuzdulva határozta el, hogy ő is szeretne komolyabban foglalkozni az énekléssel. Ikertestvérével már a középiskolától kezdve különböző zenekarokban játszottak. Elismerések: 2008 - Megasztár Év Hangja 2014 - legjobb férfi előadó Viva Comet 2015 - Top 20 Season 9 of The Voice USA

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 17956
Megtekintések 77
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 77
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

Viktor Király Official jelenleg 17956 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 604. helyezett a hazai YouTuberek között. 77 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 77 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Viktor Király Official YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.