Chloe From The Woods

Chloe From The Woods magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

missing

Influencer Marketing Kategóriák

beauty fashion

YouTube Csatorna Leírása

Üdvözöllek a csatornámon! 2014 februárjában kezdtem el blogolni, akkoriban még csak írott formában, a http://chloefromthewoods.com/ oldalon. Nemrég azonban rájöttem, mennyivel közelebb tudok kerülni hozzátok, az olvasóimhoz egy-egy videóval. Így aztán belevágtam a videózásba, remélve azt, hogy így talán majd egy picit jobban meg tudtok ismerni. HÁZIREND Kérlek kommentelésnél vedd figyelembe azt, hogy azonnali törlésre kerülnek az alábbi hozzászólások: - Melyek mások vagy a saját jogaimat sértik, rágalmazóak, diszkriminatívak, politikai tartalommal bírnak, a jó ízlést sértik, mások nyugalmának megzavarására alkalmasak, obszcén kifejezéseket tartalmaznak, félrevezetőek vagy bármilyen módon sértőek bárki számára - Melyek az adott témához nem kapcsolódnak, öncélúak, szervezkedésre buzdítanak, a konkurenciát becsmérlik - Melyek a hozzászóló saját vagy más személy adatait (e-mailcím, telefonszám, más bizalmas adatok) tartalmazó megnyilvánulásokat tartalmaznak

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 211000
Megtekintések 48708831
Átlagnézettség (átlag) 181074.0
Videók 269
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Chloe From The Woods jelenleg 211000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 117. helyezett a hazai YouTuberek között. 269 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 48708831 körul van. A videóit, átlagosan 181074.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Chloe From The Woods (@chloeknows) magyar influencer, aki jelenleg 0 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 108. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Chloe From The Woods YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.