Eszter Istvánffy

Eszter Istvánffy magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

@istvanfieszti

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Eszter vagyok. Mondjuk erre már rájöhettetek a csatorna nevéből. Mindegy. Szóval, leginkább viccesnek szánt(!) videókat csinálok. ÉÉÉs még szerettem volna írni ide valamit, de nem jut eszembe semmi szóval nézd meg a videóimat, és ha tetszenek iratkozz fel a csatornámra, ha nem, akkor inkább ne, kíméld meg magadat tőlem, és igen, Adios amigos!

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 51300
Megtekintések 5106
Átlagnézettség (átlag) 5106.0
Videók 1
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Eszter Istvánffy jelenleg 51300 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 367. helyezett a hazai YouTuberek között. 1 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 5106 körul van. A videóit, átlagosan 5106.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Eszter Istvánffy (@eszteristvanffy) magyar influencer, aki jelenleg 11609 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2023. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Eszter Istvánffy YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.