MARGE

MARGE magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

https://shorturl.at/ceotB

YouTube Csatorna Leírása

Kísérletezés a hip-hoppal és visszatérés az alapokhoz - így foglalható össze MARGE 2015-ös éve, melynek első bizonyítéka a Maradj Még, majd az augusztusban megjelent Váratlan Nyár című dal volt, melyeknek zenéjét Rochlitz Tamás 'Monkeyneck' szerezte. Utóbbi osztatlan sikert aratott. Több rádió játszási lista élén szerepelt, többek között az MR2 Petőfi Rádió listavezetője volt három héten keresztül. Az énekesnő, dalszerző magyar nyelvű dalokkal és friss hangzással tért vissza gyökereihez, nyár végén megalakult a végleges formáció, így a MARGE zenekarrá vált. 2016 áprilisában megjelent a második nagylemez, a Színfal.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 3221
Megtekintések 57
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 57
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

MARGE jelenleg 3221 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 937. helyezett a hazai YouTuberek között. 57 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 57 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

MARGE (@margemusic) magyar influencer, aki jelenleg 10919 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2112. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: MARGE YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.